Actividades

Descargar PDF: Actividades Guia Segre-Rialb Verano / Otoño

Barranquismo

El riu Rialb ens dóna la possibilitat de fer un descens d’engorjats únic, ja que barreja un paisatge verd, frondós, humit amb el bé més preciat: l’aigua. No hi ha rappels, sempre hi ha aigua, tots els salts són optatius i té diferents durades, per tant podem dir que és una activitat que s’adapta al nivell del participant, a diferència de molts altres barrancs, aquí, el participant no s’ha d’adaptar a l’activitat.

La cova de Mas Barrat i El Forat del Buli són uns espectacles naturals que no us podeu perdre. Com tot barranc, té una aproximació a peu, en funció de si fem el curt o el més llarg, aquesta aproximació té una durada o en té una altra.

El barranc en sí dura: 3hores 30′ el llarg i 1hora 15′ el curt, tot això és el temps que passem dins de l’aigua.

BTT

Activitat guiada per les rutes del nostre entorn, permet descobrir un paissatge exclusiu de La Noguera, amb els seus pobles, castells i els prats que els envolten. La gran bellesa d’aquestes comarques és la gran diferència entre les estacions, com canvia els colors segons l’època de l’any en que ens trobem i això, amb BTT, és dels millors medis per tal d’observar-ho.

Senderismo

La nostra oferta de caminades és molt variada, sempre entre un nivell baix i mig, adaptables a totes les persones i per diferents regions de la nostra geografia.

Tiro con Arco

Una activitat de precisió que ens permetrà fer-nos una idea de la dificultat que devien tenir els nostres avantpassats per tal de poder caçar algun animal per posar-lo a taula.

Es planteja l’activitat com una competició, amb puntuació i algun que altre incentiu per tal de provar al vostra punteria. Sempre controlant al màxim tots els aspectes de seguretat i enfocant-ho com una activitat de iniciació al esport de tir amb arc.

Pesca y Baños en el al Rio

Rialb fa referència al color del riu (albo vol dir blanc en llatí) que neix a la serra de Boumort, a l’Alt Urgell, i que creua el terme en la seva totalitat fins a desembocar a l’actual embassament de Rialb, en la confluència amb el Segre.

Caza

En època de caça podeu gaudir de la cacera del senglar.

Escalada en Ponts

Cursos de iniciació i de perfeccionament. Ens trobem en una zona molt bona per practicar aquest esport. Oferim la possibilitat de iniciar-vos en un món apassionat. Les nostres quatre vies de baixa dificultat en roca natural i el rappel, són ideals per començar a fer els vostres primers passos.

Us ensenyarem l’escalada esportiva en top rope, quin material s’utilitza, però sobretot quines són les mesures de seguretat que heu de prendre per tal de poder practicar l’escalada minimitzant al màxim els riscos.

Ràfting en Ponts

Descens pel riu Segre a l’alçada de Camarasa, un lloc ideal per practicar aquest esport amb els teus amics, acompanyants o família. La baixada té una durada de 1h30′, durant la qual es podrà gaudir de la flora i fauna, dels ràpids de l’aigua i d’alguna que altra aturada per tal de banyar-se en el riu. L’activitat transcorre en un ambient distès i divertit gràcies al control de l’entorn i del medi on discorre.

Piragüismo en Ponts

Classes de iniciació i perfeccionament. Iniciem al piragüisme en aigües braves mitjançant formes jugades per tal de que l’aprenent gaudeixi alhora que comença a familiaritzar-se amb els conceptes bàsics d’aquest esport, com poden ser: l’equilibri, la propulsió, la direcció,…, en un entorn totalment controlat, el de les aigües tranquil·les. Un cop assolit un nivell mínim, continuarem en les aigües vives per tal de començar a sentir el corrent d’un riu.