Avís legal

Regles generals de la web

A la nostre web ens proposem seguir les següents normes de responsabilitat vers els nostres visitants, no utilitzar insults o atacs personals, no utilitzar llenguatge obscè, malsonant o blasfem, no utilitzar la plataforma per realitzar desqualificacions o atacs a col·lectius de forma que es lesionin drets com el dret a la imatge o a la igualtat per motius de sexe, raça, edat o religió.

Si en algun moment creus que s’incompleix algun dels punts anteriors, et roguem que ens ho comuniquis a través del formulari habilitat en la web.

Dins els serveis en els quals el propi usuari pot editar els continguts, ja sigui mitjançant preguntes o respostes, es prega al usuari que sigui respectuós, i en tot cas Masia Massanés  es reserva el dret de modificar o eliminar aquells continguts que no s’ajustin a aquestes normes d’ús.

Enllaços a llocs externs

El contingut dels enllaços a webs externes no estan controlats per Masia Massanés i s’inclouen únicament per la seva comoditat. Masia Massanés  no es fa responsable del contingut de qualsevol web externa, ni dels seus canvis o actualitzacions.

Masia Massanés no es fa responsable de la transmissió, ja sigui via Internet o qualsevol altre via, procedent de qualsevol enllaç extern.

Condicions de Privacitat

Masia Massanés  respecte la seva privacitat. No es comercialitzarà, utilizarà ni es venderà cap de les seves dades personals a terceres parts.

Únicament utilitzarem les seves dades per: – Posar-no’s en contacte amb vosté. – Emmagatzemar i processar la informació, el qual ens permetrà conèixer les seves necessitats i com podem millorar els nostres serveis.

Qualsevol comentari que ens remeti a aquesta web es considerarà no confidencial. Masia Massanés es reserva el dret d’utilitzar aquesta informació sempre que ho consideri oportú.